Πόπη Καλλαμαρά: Iδιοκτήτρια «Soocre»

Έναν κόσμο με γεύση καραμέλας έστησαν στο κέντρο του Κολωνακίου η Πόπη Καλλαμαρά και ο σύζυγός της Γιάννης Παπαδόπουλος. Ένα εργαστήριο γλυκισμάτων live, όπου οι τεχνίτες του μαγαζιού φτιάχνουν μπροστά σου καραμέλες και γλειφιτζούρια σε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό θέαμα!

Ένα Ελληνικό πρότυπο και μία μοναδική ιδέα αφιερωμένη στην τέχνη της χειροποίητης καραμέλας που ειδικεύεται στην καραμέλα-κουφέτο για  ΓΑΜΟ, ΒΑΠΤΙΣΗ, EVENTS, ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ.

soocre2

Το Soocre (Σουκρέ) γεννήθηκε στην Αθήνα το 2011 και είναι ένα κατάστημα χειροποίητης καραμέλας που έχει την κουζίνα του ανοικτή μπροστά στον πελάτη.

Στα καταστήματα καθημερινά δημιουργούν καραμέλες χειροποίητες με φυσικά χρώματα και φυσικές γεύσεις .

soocre5

Κάθε μέλος της ομάδας εργαζόταν σε διαφορετικές δουλειές προτού «ερωτευτεί» τις χειροποίητες καραμέλες.

soocre3

Η ιδρύτρια, Καλλιόπη Καλλαμαρά, άφησε τη σταδιοδρομία της στη Γεωπονία, ακούγοντας τη φωνή της καρδιάς της να ανοίξει το Soocre : την πρώτη κουζίνα με χειροποίητα γλυκά στην Ελλάδα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχει στο χέρι της ένα ιδιαίτερο δώρο, μια πολύ παλιά αγγλική μυστική συνταγή από το 17ο αιώνα, με τα καλύτερα υλικά της Ευρώπης.

soocre4

Φτιάχνουν τις καλύτερες καραμέλες που θα μπορούσατε ποτέ να δοκιμάσετε. Η ομάδα του  «Soocre» προχωρεί στο επόμενο βήμα, βελτιώνοντας με επιπλέον εκπαίδευση μέρα με τη μέρα τις ικανότητές τους, με σκοπό να σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τις παραγγελίες σας, φτιάχνοντας οτιδήποτε μπορείτε να ζητήσετε!

soocre8

Με καταστήματα (... προς το παρόν) στην Ελλάδα (Αθήνα-Νάξος-Ρόδος), Ουκρανία (Κίεβο) και τη Ρωσία (Μόσχα), το Soocre κινείται μπροστά, προς το μέλλον.

soocre6

Η Soocre μπορεί να φτιάξει για εσάς τις καλύτερες χειροποίητες ροκ καραμέλες. Στα καταστήματα τους μπορείτε να δείτε μπροστά στα μάτια σας πως μπορούν να γράψουν το όνομα, το λογότυπο ή το μήνυμα σας μέσα σε ένα μικρό κομμάτι της καραμέλας.

soocre7

Ελάτε λοιπόν στα καταστήματά της Soocre για να δείτε, να μυρίσετε, να αισθανθείτε και να γευτείτε τη μαγεία της κατασκευής της χειροποίητης καραμέλας.

Μια τέλεια ιδέα για οποιαδήποτε είδος περιστάσεων: πάρτι, εκδηλώσεις, λογότυπα, βαπτίσεις, γάμους, γενέθλια ή απλά για διασκέδαση.

ΌΛΑ τα προϊόντα ΔΕΝ περιέχουν γλουτένη, γαλακτοκομικά και ξηρούς καρπούς.

soocre9

Σχετικά άρθρα

Συζήτηση με τον δημιουργό

Χωρίς σχόλια

Αφήστε μια απάντηση