Συχνές ερωτήσεις για τους δημιουργούς

 

Σε ποιους απευθύνεται το Greecious;

 

Το Greecious είναι ένα online marketplace που δίνει τη δυνατότητα σε ανεξάρτητους δημιουργούς από όλη τη χώρα να παρουσιάσουν και να πουλήσουν τη δουλειά τους σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, εύκολα, άμεσα και το κυριότερο χωρίς κανένα απολύτως κόστος!

 

Πως συνδέομαι στο κατάστημα μου στο Greecious;

 

Πολύ απλά και γρήγορα! Δημιουργείς τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Greecious με μια απλή εγγραφή, είτε μέσω του e-mail σου, είτε μέσω του Facebook λογαριασμού σου.

 

Τι μπορώ να δω όταν συνδεθώ το λογαριασμό μου;

 

Κυριολεκτικά, τα πάντα! Από εκεί παρακολουθείς τους πελάτες σου, τις αγορές που έχουν γίνει, το στάδιο που βρίσκονται, ποια προϊόντα έχουν παραληφθεί από τους πελάτες, τα κέρδη σου, το ποσοστό που αναλογεί να αποδοθεί στο site, με λίγα λόγια όλο το ιστορικό κάθε συναλλαγής!

 

Δεν μπορώ να θυμηθώ το password μου. Τι κάνω;

 

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας! Πάτησε το link «Ξέχασα τον κωδικό σου» στη σελίδα «Σύνδεση». Εκεί θα σου ζητηθεί το e-mail που χρησιμοποίησες για να εγγραφείς. Στη συνέχεια, θα λάβεις ένα νέο e-mail το οποίο θα περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο (λινκ). Πατώντας το σύνδεσμο, θα μεταφερθείς ξανά στο Greecious για να ορίσεις ένα νέο password.

 

Πώς μπορώ να λαμβάνω newsletter του Greecious;

 

Μην ανησυχείς! Με την εγγραφή σου στο Greecious, θα λαμβάνεις αυτόματα όλα τα νέα και τις προσφορές μας στο e-mail σου!

 

Πως πληρώνομαι από τους πελάτες;

 

Εσύ το επιλέγεις αυτό! To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις μες τη σελίδα του καταστήματος σου τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείς από τους τρεις διαθέσιμους: Τράπεζα Πειραιώς, paypal και visa wallet. Από εκεί και πέρα, με την αγορά κάθε προϊόντος τα χρήματα πιστώνονται απευθείας στο λογαριασμό που έχεις δηλώσει.

 

Μπορώ να αλλάξω τα προς πώληση προϊόντα που έχω δηλώσει και αν ναι, κάθε πότε;

 

Βεβαίως και μπορείς! Αν εσύ κρίνεις ότι κάποιο προϊόν δεν «τραβάει» ή ότι θες να το αντικαταστήσεις με κάποια καινούρια παραλαβή της δουλειάς σου, μας στέλνεις απλά  ένα e-mail στο info@greecious.gr και εμείς το αλλάζουμε άμεσα με το νέο προϊόν που θα μας υποδείξεις.

 

Ποιος αναλαμβάνει την αποστολή τα προϊόντων στον πελάτη;

 

Θυμήσου πως το Greecious είναι ένα online marketplace που δίνει τη δυνατότητα σε ανεξάρτητους δημιουργούς από όλη την Ελλάδα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Δε διατηρούμε, λοιπόν, αποθήκη. Τα προϊόντα στέλνονται απευθείας από τον εκάστοτε δημιουργό, από εσένα δηλαδή, με εταιρεία courier της επιλογής σου και ανάλογη χρέωση που επιβαρύνει τον πελάτη και θα ορίσεις εσύ ο ίδιος στη σελίδα σου.

 

Τι κερδίζει το Greecious από τις αγορές των προϊόντων μου;

 

Κάθε 1η του μήνα, οφείλεις, όπως κάθε άλλος δημιουργός, να αποδίδεις τo 15% επί των συνολικών πωλήσεων σου στο Greecious.

 

Καλές πωλήσεις!