ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

To Greecious είναι η πρώτη και μοναδική πλατφόρμα προβολής Ελλήνων δημιουργών σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό!

Εδώ θα βρείτε τους πιο σημαντικούς και πρωτότυπους δημιουργούς της Ελλάδας να παρουσιάζουν εκτενώς τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

Φόρος τιμής σε όλους τους Έλληνες δημιουργούς οι οποίοι, στους χαλεπούς καιρούς της κρίσης που διανύουμε, επιμένουν «ελληνικά», προάγοντας την ελληνική οικονομία και τον πολιτισμό. Αλλά και σε όλους εσάς που προτιμάτε να στηρίζετε την εγχώρια οικονομία και κοινωνία, δημιουργώντας με το μικρό σας λιθαράκι ένα ανάχωμα στην αλματώδη αύξηση της ανεργίας.

Ψωνίζουμε από το Greecious γιατί πρέπει να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις Ελληνικές εταιρείες και τα Ελληνικά προϊόντα.

Διότι, όταν κάποιος υποστηρίζει τα Ελληνικά προϊόντα, δεν το κάνει για να στηρίξει τους επιχειρηματίες, αλλά πρωτίστως την Ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Το σημαντικότερο είναι ότι αγοράζοντας Ελληνικά προϊόντα συμβάλεις στην καταπολέμηση της ανεργίας, η οποία έχει εξελιχτεί σε μάστιγα τον τελευταίο καιρό. Οι επιχειρήσεις δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν αποτελούνται μόνο από τον ιδιοκτήτη ή τους μεγαλομετόχους, αλλά και από τους εργαζόμενους. Επίσης έμμεσα δίνουν δουλειά και σε άλλα επαγγέλματα που καλύπτουν ανάγκες προμηθειών, αλλά και λειτουργίας τους.

Tέλος, ένας άλλος λόγος που αξίζει να ψωνίσει κανείς από το Greecious είναι ότι έχει ήδη ψάξει τα καλύτερα προϊόντα για εσάς και σας τα προσφέρει στις πιο συμφέρουσες τιμές και προσφορές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Και όλα αυτά, εύκολα και άνετα στο χώρο σας, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού!