Ξεχωριστά δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα

Ξεχωριστά δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα

Δεκέμβριος. Κάθε χρόνο τα ίδια… Σβήνουμε-γράφουμε λίστες με δώρα για τους φίλους, την οικογένεια, τα παιδιά, εκείνον, εκείνη και πάει λέγοντας. Οι επιλογές είναι πολλές, είναι αλήθεια, αλλά ποιος δεν θέλει να πρωτοτυπήσει; Ποιος δεν θέλει να προσφέρει και να εκφράσει τα συναισθήματά του αγοράζοντας κάτι πραγματικά ξεχωριστό, που ξεφεύγει από τα τυπικά και τα συνηθισμένα;

Προτού λοιπόν βγεις στα μαγαζιά ψάχνοντας κάτι «συμβολικό», δες πώς μπορείς να «αιφνιδιάσεις» ευχάριστα κάνοντας μια επιλογή από το «greecious.gr» που σίγουρα θα ξετρελάνει τους αγαπημένους σου.

waks4-575x525

1.WAKS ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ CUT GRASS 

Το φιτίλι από 100% βαμβάκι, η αργή διαδικασία καύσης και κυρίως τα καθαρά, διακριτικά, αλλά χαρακτηριστικά αρώματα έχουν κάνει τα waks να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγμή και να μη λείπουν από κανένα σύγχρονο σπίτι. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

pthno5-575x675

2.ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ – ΠΝΕΥΣΤΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ

Εξαιρετικό κεραμεικό αγγείο, το οποίο είναι πτηνόμορφο (έχει δηλαδή τη μορφή πτηνού και συγκεκριμένα της κουκουβάγιας), ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και ως πνευστό που μιμείται τη φωνή της κουκουβάγιας. Το έργο έχει χαρακτική διακόσμηση και είναι ψημένο με την τεχνική του ρακού. Ένα πραγματικό έργο τέχνης που αξίζει να αποκτήσετε!!!

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

xorou2-575x675

3.ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Χειροποίητα δερμάτινα παπούτσια χορού και όχι μόνο… Φοριούνται όλες τις ώρες, ανατομικά και ξεκούραστα! Πρόκειται για τα διάσημα δερμάτινα παπούτσια χορού της Joanna. Eίναι 100% χειροποίητα, με ψηλό τακούνι και ειδική αντιολισθιτική σόλα για σταθερό και ξεκούραστο πάτημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

no3side-575x675

4.ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΣΕΤΣΕΝ

Η μοναδική αυτή ακουστική κιθάρα παλαιού τύπου είναι από τσετσέν, έλατο, φλαμούρι, βέγγε και παλίσανδρο και αξίζει να την αποκτήσετε!

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

dsc00039-575x675

5.ΔΙΧΡΩΜΟ ΠΤΗΝΟΕΙΔΕΣ ΓΛΥΠΤΟ

Ένα εξαιρετικό γλυπτό από βότσαλα συλλεγμένα από την πανέμορφη παραλία την Βασιλικών της Βόρειας Εύβοιας. Η μορφή του είναι πτηνοειδής (σχήμα πτηνού) και προέρχεται από ιδιαίτερες προσμείξεις με λευκόλιθο και άλλα υλικά. Για συλλέκτες και λάτρεις της τέχνης! Ένα μοναδικό κομμάτι που αξίζει να κοσμεί το γραφείο ή το σαλόνι σας!!!

Διαβάστε περισσότερα εδώ!