Oι γλυκιές δημιουργίες της «Yiam»

Η Αύρα Πανουσοπούλου αποφάσισε στα 25 της, με δύο μικρά παιδιά, να εγκαταλείψει την Αθήνα και να γίνει αγρότισσα. Η αγάπη της για τα φυσικά προϊόντα και η δημιουργικότητά της την οδήγησαν γρήγορα στη δημιουργία πρωτότυπων και επιτυχημένων γεύσεων που γίνονταν ανάρπαστες.

Στο απόγειο της παραγωγικότητάς της έφτασε το 2009 με 170 διαφορετικούς κωδικούς  από γλυκές και αλμυρές λιχουδιές κρυμμένες σε πανέμορφα βαζάκια. Και τι δεν έχουν μέσα τα ξεχωριστά βαζάκια της Αύρας… Μαρμελάδες , ορεκτικά, γλυκά του κουταλιού, κουραμπιεδάκια, και σουσαμόπιτες, γιαουρτοτυράκια, καραμελωμένα κρεμμύδια με μανιτάρια, πιπεριές Φλωρίνης γλυκοκαυτερή, πράσινη κέτσαπ, πράσινες τομάτες κι ό,τι άλλο ξυπνούσε μέσα της η αγάπη να αναδείξει την γεύση των ελληνικών προϊόντων.

Το ιδιαίτερο στα προϊόντα της, είναι η αυθεντική γεύση καθώς δεν χρησιμοποιεί καθόλου συντηρητικά. Όλα φτιάχνονται με το χέρι, όπως ακριβώς μαγειρεύουν οι μαμάδες στο σπίτι, ενώ η αναζήτηση των φρέσκων πρώτων υλών δεν σταματάει ποτέ.

Products

Conversation with the creator

Χωρίς σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Αύρα Πανουσοπούλου: H μαμά πίσω από τα «Yiam»

Η Αύρα Πανουσοπούλου αποφάσισε στα 25 της, με δύο μικρά παιδιά, να εγκαταλείψει την Αθήνα και να γίνει αγρότισσα. Η αγάπη της για τα φυσικά προϊόντα και η δημιουργικότητά της την οδήγησαν γρήγορα στη δημιουργία πρωτότυπων και επιτυχημένων γεύσεων που γίνονταν ανάρπαστες.  

View Profile

You may like