Tα καλύτερα δώρα για μια γυναίκα!

Tα καλύτερα δώρα για μια γυναίκα!

Σπάτε το κεφάλι σας τι δώρο να κάνετε στη φίλη, την αδελφή, τη μητέρα, την αγαπημένη σας; Και θέλετε, όχι απλά να της αρέσει, αλλά να της μείνει κυριολεκτικά αξέχαστο;

Το να επιλέξεις δώρο για μια γυναίκα δεν είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο… Υπάρχουν όμως ορισμένα δώρα που επιλέγοντας τα, αποκλείεται να κάνετε λάθος!

Kαι γι’ αυτό ακριβώς το λόγο είναι εδώ το Greecious…

“Aphrodite” clutch

Χειροποίητος φάκελος από υφαντό βαμβάκι με κρόσια.

Ένα μοναδικό κομμάτι από τη νέα collection loom! Η κατασκευή του γίνεται εξ’ ολοκλήρου με τη χρήση παραδοσιακών χειροκίνητων αργαλειών που διατηρούνται από το 1910 και με πρόσθετη εργασία στο χέρι. Τα υλικά κατασκευής είναι μόνο φυσικά (μαλλί, βαμβάκι, κουρέλι κ.α) προερχόμενα κυρίως από την Κρήτη, όπως και οι τεχνικές κατασκευής του τις οποίες διδαχθήκαμε από τις γιαγιάδες μας. Τα προϊόντα Loom ξεκινούν το ταξίδι τους από την περιοχή της αρχαίας Λάππας (τη σύγχρονη Αργυρούπολη) και σας συνοδεύουν προσθέτοντας μια νότα παράδοσης και μοναδική αισθητική στην καθημερινή σας ζωή.

 

braxioli1

Ξύλινο χειροποίητο βραχιολάκι

Η νέα μόδα των ξύλινων αξεσουάρ είναι εδώ.

Ξύλινο χειροποίητο βραχιολάκι από ξύλο καρυδιάς για μοναδικές εμφανίσεις.

Φοριέται στο χέρι ή με αλυσίδα δικής σας επιλογής στο λαιμό.

Ανακαλύψτε τα και δώστε μια άλλη… νότα στην καθημερινότητα σας!!!

 

Δερμάτινα χειροποίητα γυναικεία παπούτσια

Χειροποίητα δερμάτινα παπούτσια χορού και όχι μόνο…

Φοριούνται όλες τις ώρες, ανατομικά και ξεκούραστα!

Πρόκειται για τα διάσημα δερμάτινα παπούτσια χορού της Joanna. Eίναι 100% χειροποίητα, με ψηλό τακούνι και ειδική αντιολισθιτική σόλα για σταθερό και ξεκούραστο πάτημα.

Για επαγγελματίες χορευτές όλων των ειδών χορού!

 

Περιδέραιο από μετάξι

Υλικά: ανακυκλωμένο μετάξι από ινδικά σάρι, μεταξωτές ίνες, κουκούλια από μεταξοσκώληκες, ψάθα, χαρτί, μέταλλο και ημιπολύτιμοι λίθοι.

Ένα μοναδικό χειροποίητο κόσμημα για κάθε γυναίκα!!!