Χαρίστε στους αγαπημένους σας τα πιο ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα

Χαρίστε στους αγαπημένους σας τα πιο ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα

Τα Χριστούγεννα απέχουν μονάχα λίγες μέρες και όλοι ψάχνουμε τα δώρα που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους, καθώς θέλουμε να είναι ιδιαίτερα, οικονομικά και να τους γεμίσουν με πολλή χαρά! Το ηλεκτρονικό κατάστημα greecious.gr αναδεικνύει δημιουργίες που μυρίζουν Ελλάδα, χειροποίητες και άρα μοναδικές!

Συγκεντρώσαμε 5 πρωτότυπες προτάσεις για τα φετινά σου δώρα που αξίζει να δεις!!!

loom3

1.XΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ/ΝΕΣΕΣΕΡ “WALLET COTTON”

Ένα μοναδικό κομμάτι από τη νέα collection loom! Η κατασκευή του γίνεται εξ’ ολοκλήρου με τη χρήση παραδοσιακών χειροκίνητων αργαλειών που διατηρούνται από το 1910 και με πρόσθετη εργασία στο χέρι. Τα υλικά κατασκευής είναι μόνο φυσικά (μαλλί, βαμβάκι, κουρέλι κ.α) προερχόμενα κυρίως από την Κρήτη, όπως και οι τεχνικές κατασκευής του τις οποίες διδαχθήκαμε από τις γιαγιάδες μας. Τα προϊόντα Loom ξεκινούν το ταξίδι τους από την περιοχή της αρχαίας Λάππας (τη σύγχρονη Αργυρούπολη) και σας συνοδεύουν προσθέτοντας μια νότα παράδοσης και μοναδική αισθητική στην καθημερινή σας ζωή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

black-infinity-snood-3

2.BLACK INFINITY SNOOD

Κυλινδρικό πλεκτό που τυλίγεται δύο φορές γύρω από το λαιμό και φοριέται ως κασκόλ. Από μαύρο, chunky, βαμβακερό κορδόνι. Για μεγαλύτερη ευκολία, φτιάξτε πρώτα τη διπλή θηλιά και έπειτα περάστε το κεφάλι σας από μέσα. Ιδανικό για το φθινόπωρο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

8-1

3.ΞΥΛΙΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΑΠΙΓΙΟΝ

Η νέα μόδα των ξύλινων αξεσουάρ είναι εδώ. Πλήρως χειροποίητο και σμιλεμένο ξύλινο παπιγιόν για να δώσετε άλλο… αέρα στις εμφανίσεις σας! Φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι από ξύλο Ετιμόε. Μοναδικό κομμάτι άριστης κατασκευής και 100% ελληνικό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

modest-3

4.XΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ “MODEST”

Για τους πιο… τολμηρούς άντρες που θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση! Σε έντονο κόκκινο χρώμα με οριζόντιες γραμμές. Η γραβάτα που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας!!!

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

laimos3-1

5.ΛΑΙΜΑΡΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Λαιμαριά (κόσμημα λαιμού) από σφυρήλατο χαλκό. Αποτελείται από κεραμικά λουλούδια, χαρτί και ψάθα με βισκόζη. Ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα που στολίζει με τον καλύτερο τρόπο το λαιμό κάθε γυναίκας!!!

Διαβάστε περισσότερα εδώ!