Μάθετε γιατί να επιλέξετε χειροποίητα κοσμήματα

Μάθετε γιατί να επιλέξετε χειροποίητα κοσμήματα

Τα χειροποίητα κοσμήματα έχουν γίνει must τον τελευταίο καιρό γιατί είναι μοναδικά και δίνουν τύπο στο συνολικό σου στυλ!

Σε μια εποχή που όλα είναι τόσο βιομηχανοποιημένα και στείρα, το να επιλέγει κάποιος να φοράει χειροποίητα και μοναδικά κομμάτια σίγουρα κάνει τη διαφορά.

Αν έχετε βαρεθεί λοιπόν τα τυποποιημένα πανάκριβα κοσμήματα που φοριούνται μαζικά σε σχεδόν πανομοιότυπα σχέδια χωρίς καμία πρωτοτυπία, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να επενδύσετε στα πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα.

Φτιαγμένα εξ΄ολοκλήρου με πολλή αγάπη, μεράκι και ημιπολύτιμους λίθους, τα χειροποίητα jewels της «Nature’s Dream by Vera» αποτελούν το «it» handmade item που θα σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, δουλεμένο στο χέρι με προσεγμένα υλικά και με τη χαρά της δημιουργίας που βρίσκει δρόμους να εκφραστεί.

 

 

Γιατί να επιλέξετε χειροποιητα κοσμήματα:

Τα χειροποίητα κοσμήματα γίνονται με τo χέρι, που σημαίνει ότι κάθε κομμάτι τους είναι one of a kind. Κάθε χειροποίητο κόσμημα δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Είναι μοναδικό όπως και εσείς! Kαι το πιο σημαντικό, κατασκευάζεται με μεράκι και ιδιαίτερη φροντίδα, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο προσεγμένο και ποιοτικό από οποιοδήποτε άλλο είδος κοσμήματος. Και τέλος, οι χειροποίητες δημιουργίες είναι πάντα φτιαγμένες με αγάπη. Η αγάπη περνά στο DNA τους και έπειτα καταλήγει σε σένα.