Δείξτε την αγάπη σας με ένα δώρο αντάξιο των συναισθημάτων σας

Δείξτε την αγάπη σας με ένα δώρο αντάξιο των συναισθημάτων σας

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξετε την αγάπη σας από ένα δώρο αντάξιο των συναισθημάτων σας και κυρίως… πρωτότυπο και μοναδικό!

 

Κάντε, λοιπόν, την κάθε μέρα σας ξεχωριστή με ιδιαίτερα δώρα από το Greecious…

 

“Aphrodite” clutch

Χειροποίητος φάκελος από υφαντό βαμβάκι με κρόσια.

Ένα μοναδικό κομμάτι από τη νέα collection loom! Η κατασκευή του γίνεται εξ’ ολοκλήρου με τη χρήση παραδοσιακών χειροκίνητων αργαλειών που διατηρούνται από το 1910 και με πρόσθετη εργασία στο χέρι.

Τα υλικά κατασκευής είναι μόνο φυσικά (μαλλί, βαμβάκι, κουρέλι κ.α) προερχόμενα κυρίως από την Κρήτη, όπως και οι τεχνικές κατασκευής του τις οποίες διδαχθήκαμε από τις γιαγιάδες μας.

Τα προϊόντα Loom ξεκινούν το ταξίδι τους από την περιοχή της αρχαίας Λάππας (τη σύγχρονη Αργυρούπολη) και σας συνοδεύουν προσθέτοντας μια νότα παράδοσης και μοναδική αισθητική στην καθημερινή σας ζωή.

 

braxioli1

Ξύλινο χειροποίητο βραχιολάκι

Η νέα μόδα των ξύλινων αξεσουάρ είναι εδώ.

Ξύλινο χειροποίητο βραχιολάκι από ξύλο καρυδιάς για μοναδικές εμφανίσεις.

Φοριέται στο χέρι ή με αλυσίδα δικής σας επιλογής στο λαιμό.

Ανακαλύψτε τα και δώστε μια άλλη… νότα στην καθημερινότητα σας!!!

 

dermatino_papoutsi60

Δερμάτινα χειροποίητα γυναικεία παπούτσια

Χειροποίητα δερμάτινα παπούτσια χορού και όχι μόνο… Φοριούνται όλες τις ώρες, ανατομικά και ξεκούραστα!

Πρόκειται για τα διάσημα δερμάτινα παπούτσια χορού της Joanna.

Eίναι 100% χειροποίητα, με ψηλό τακούνι και ειδική αντιολισθιτική σόλα για σταθερό και ξεκούραστο πάτημα.

 

Αντίνοος, Σετ 2 Βιβλιοστάτες

Απολύτως λειτουργικοί, διατηρούν τα βιβλία σε στάση προσοχής, μα χάρη στα ελκυστικά τους σχέδια και χρώματα, τραβούν το βλέμμα στα έργα του ανθρώπινου πνεύματος.

Είναι δηλαδή η καλύτερη πρόσκληση για την απολαυστική διαδικασία της σκέψης, όπως προτείνει η SOPHIA με το σύνθημα «Enjoy Thinking».

Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες

 

Χειροποίητα σανδάλια με ζωγραφισμένα λουλούδια

Λουλούδια! Τι πιο όμορφο θα μπορούσε να στολίσει τα πόδια σας από ένα λουλούδι που αγαπάτε. Μικρά μεγάλα πολύχρωμα, τρισδιάστατα κλπ

Οι δυνατότητες ζωγραφικής είναι απεριόριστες. Από έναν κήπο στο χωριό νύχτα με φεγγάρι μέχρι τις ανθισμένες κερασιές στην Ιαπωνία!

Τα παπούτσια αυτά είναι χειροποίητα, μοναδικά και κάθε ζευγάρι έχει το δικό του, ιδιαίτερο χαρακτήρα. Πάντα θα υπάρχουν μικρές διαφορές γιατί τα κάνει ανθρώπινο χέρι και όχι κάποιο εκτυπωτικό μηχάνημα και αυτό είναι που τα κάνει τόσο ξεχωριστά.

Τα παπούτσια είναι ζωγραφισμένα με ακρυλικά χρώματα που δε βγαίνουν με το νερό. Προστατεύονται και από βερνίκι για να είναι αδιάβροχα. Καλό όμως είναι να τα προσέχετε περισσότερο από τα καθημερινά σας παπούτσια.

Χρόνος παράδοσης: 15 μέρες

 

Λερναία Ύδρα κοντομάνικο t-shirt

Η Λερναία Ύδρα του σκιτσογράφου Νέστορα Κεχαγιά (aka Inva) τυπώθηκε με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας σε 100% προπλυμένο ημιραφιναρισμένο ring-spun βαμβάκι. Το T-shirt έχει ακρορραφή στο 145g/m² ύφασμα.

Φορώντας το θα καταλάβετε την άνετη γραμμή τους, χωρίς πλαϊνές ραφές, τον στρογγυλό λαιμό 2-ply και τον γιακά από 1×1 rib με ελαστίνη για να φοριέται χωρίς να φθείρεται!