Tα «θαυματουργά» χειροποίητα βιολογικά SuperSnack

Ο λόγος περί του κέιλ (kale), κοντινού συγγενή του άγριου λάχανου, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των οστών αφού περιέχει τεράστιες ποσότητες ασβεστίου κι ας μην ανήκει στα γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών και αντικαρκινικών ουσιών. Μηδαμινό σε θερμίδες, ενδείκνυται για ένα υγιεινό διαιτολόγιο, ενώ οι έρευνες διαρκώς επιβεβαιώνουν την προστασία που φαίνεται να προσφέρει αυτό το «θαυματουργό» λαχανικό από τον καρκίνο και πλήθος άλλων σοβαρών ασθενειών. Σελέμπριτι, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, ορκίζονται στις ευεργετικές του ιδιότητες, ενώ το περιοδικό γεύσης Bon Appétit το ανήγαγε σε λαχανικό της χρονιάς.

Το κέιλ έρχεται και στη χώρα μας από την vegan κολεκτίβα TrooFood Liberation που μας το σέρβιρε σε διάφορες γευστικότατες εκδοχές τσιπς, όπου τα λάχανα αποξηράνθηκαν αφού λούστηκαν κάτω από μια σως με φυστίκια κάσιους. Η Chef ωμής μαγειρικής και ταυτόχρονα μία εκ των ιδιοκτητών της TrooFood, μιλάει αποκλειστικά στο Greecious για τα Kale Chips και τις ευεργετικές τους ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

 

Δανάη Τσεκούρα, Chef ωμής μαγειρικής – Ιδιοκτήτρια TrooFood

Το κέιλ έρχεται και στη χώρα μας από την vegan κολεκτίβα TrooFood Liberation που μας το σέρβιρε σε διάφορες γευστικότατες εκδοχές τσιπς, όπου τα λάχανα αποξηράνθηκαν αφού λούστηκαν κάτω από μια σως με φυστίκια κάσιους. Η Chef ωμής μαγειρικής και ταυτόχρονα μία εκ των ιδιοκτητών της TrooFood, μιλάει αποκλειστικά στο Greecious για τα Kale Chips.

View Profile

You may like