Χειροποίητες γραβάτες αποκλειστικά made in Greece

 Μια πρωτότυπη ιδέα και ένας νέος άνθρωπος, ο Στράτος Πατλαμάζογλου, ο οποίος κατάφερε να φτάσει τις cool casual γραβάτες του σε κάθε κάθε ανδρική ντουλάπα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι γραβάτες citrus είναι χειροποίητες, φτιαγμένες από μοναδικά υφάσματα που ανακαλύπτει ο ίδιος σε παλιά υφασματάδικα της Αθήνας και έχουν ως βασικό στόχο να επαναπροσδιορίσουν το «αυστηρό αξεσουάρ της γραβάτας  και να το μετατρέψουν σε αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας του σύγχρονου άντρα, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η καινοτομία της πρότασης έγκειται στο ιδιαίτερο design (τετράγωνη φόρμα), την ξεχωριστή αισθητική και υλικά, τις πρόσθετες λεπτομέρειες από μέταλλο (αλουμίνιο), καθώς και στην ποιότητα και τον τρόπο κατασκευής.

Products

Conversation with the creator

Χωρίς σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Στράτος Πατλαμάζογλου: Ιδιοκτήτης «Citrus Ties»

Μια πρωτότυπη ιδέα και ένας νέος άνθρωπος, ο Στράτος Πατλαμάζογλου ο οποίος κατάφερε να φτάσει τις cool casual γραβάτες του σε κάθε κάθε ανδρική ντουλάπα σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι γραβάτες citrus έχουν ως βασικό στόχο να επαναπροσδιορίσουν το «αυστηρό αξεσουάρ της γραβάτας  και να το μετατρέψουν σε αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας του σύγχρονου άντρα.

View Profile

You may like