Τα παραμυθένια παπούτσια της Nadeen Art Shoes

Η ταλαντούχα Zωγράφος/Εικονογράφος Δήμητρα Ψυχογυιού έχει γράψει και εικονογραφήσει παραμύθια, παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής, κοσμήματος, ραπτικής και πλεξίματος και τα τελευταία δύο χρόνια ζωγραφίζει, μεταξύ άλλων, χειροποίητα «παραμυθένια» παπούτσια.

Την επισκεφτήκαμε στο πανέμορφο και χρωματιστό εργαστήρι της «Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί» στα Άνω Πετράλωνα που φτιάχνει χειροποίητα σανδάλια και εσπαντρίγιες. Ξεκίνησε, όπως μας λέει, ζωγραφίζοντας τα αγαπημένα της παραμύθια σε κάθε μεριά του παπουτσιού και έπειτα εξέλιξε τη δουλειά της προσθέτοντας νέα υλικά και σχέδια. Φτιαγμένα με μεράκι και πολλά χρωματιστά υφάσματα, ενωμένα μεταξύ τους με κλωστές χρωματιστές, κεντημένες στο χέρι ή τη ραπτομηχανή, τα παπούτσια αυτά είναι χειροποίητα, μοναδικά και κάθε ζευγάρι έχει το δικό του, ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν με χαρά τα παπούτσια Nadeen κι ευχόμαστε να β(γ)άλετε κι εσείς φτερά στα πόδια σας!

Δήμητρα Ψυχογυιού, Zωγράφος/Εικονογράφος – Ιδιοκτήτρια Nadeen Art Shoes

Η ταλαντούχα Zωγράφος/Εικονογράφος Δήμητρα Ψυχογυιού έχει γράψει και εικονογραφήσει παραμύθια, παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής, κοσμήματος, ραπτικής και πλεξίματος και τα τελευταία δύο χρόνια ζωγραφίζει, μεταξύ άλλων, χειροποίητα «παραμυθένια» παπούτσια. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν με χαρά τα παπούτσια Nadeen κι ευχόμαστε να β(γ)άλετε κι εσείς φτερά στα πόδια σας!

View Profile

You may like