Τα μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα της Nature’s Dream by Vera

Αν και επαγγελματίας πιανίστα, έχει γίνει γνωστή για τις μοναδικές δημιουργίες της στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος.

Η Bέρα Χατζηπαπά, δημιούργησε την  Nature’s Dream by Vera, στην οποία βρίσκουμε: Χειροποίητα κοσμήματα, κυρίως φυτόμορφα, με φυσικά υλικά, όπως πηλό, μετάξι, ημιπολύτιμους λίθους, κουκούλια από μετάξι και μέταλλο (χαλκό, αλπακά, μπρούντζο).

Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι μέταλλο σε μορφή σύρματος ή φύλλου, ύφασμα, μετάξια από ινδικά σάρι ζωγραφισμένα στο χέρι, κεραμικά που έχει φτιάξει μόνη μου και τα έχει ζωγραφίσει, παστέλ και ακρυλικά, ψάθα, χαρτί, ημιπολύτιμους λίθους, κουκούλια ζωγραφισμένα στο χέρι από μεταξοσκώληκες, κλπ.

Μοναδικά κοσμήματα για μοναδικές εμπειρίες!

Bέρα Χατζηπαπά: Δημιουργός του «Nature’s Dream by Vera»

Αν και επαγγελματίας πιανίστα, έχει γίνει γνωστή για τις μοναδικές δημιουργίες της στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος. Η Bέρα Χατζηπαπά, δημιούργησε την Nature’s Dream by Vera, στην οποία βρίσκουμε: Χειροποίητα κοσμήματα, κυρίως φυτόμορφα, με φυσικά υλικά, όπως πηλό, μετάξι, ημιπολύτιμους λίθους, κουκούλια από μετάξι και μέταλλο (χαλκό, αλπακά, μπρούντζο).  

View Profile

You may like